Löysitkö hyvän asiakkaan – hae lisää samankaltaisia

Similar - Yksi uusi asiakas päivässä

Luontevin tapa

a


Luontevin tapa löytää uusia asiakkaita on etsiä samankaltaisia yrityksiä, joita olet jo nyt löytänyt.

Yksi hyvä asiakas

B


Kaikki osaavat mainita esimerkin kiinnostavasta  asiakkaasta ja se riittää. Näin pienellä vaivalla Similar löytää sinulle samankaltaisia.

Löytäminen on helppoa

c


Kirjoita vain yrityksen nimi, jonka kaltaisia haluat löytää lisää ja Similar tekee etsimisen puolestasi.

Asiakkaan löytyminen

Hakeminen

Similar löytää haluamasi asiakkaan kaltaisia yrityksiä valmiiksi valituilla kriteereillä. Näin sinun on helppo nähdä, millaisia yrityksiä voisit vielä asiakkaaksi hankkia.

Tarkentaminen

Hakutulosta on äärimmäisen helppo tarkentaa, löytääksesi juuri sellaisia yrityksiä, joihin haluat panostaa. Tarkoituksesi voi olla esimerkiksi myyntireissu, jonka varrelta haluat löytää muutaman uuden potentiaalisen asiakkaan.

Taustalla rikas rekisteri

Löytämisen varmistamisen takaa sisältörikkain, kattavin ja tuorein rekisteri, jota Suomen Asiakastieto pitää yllä.

Hyödynnä osaamisesi

Hyödynnä omia vahvuuksiasi

1

Sinä tunnet oman bisneksesi. Hyödynnä ainutlaatuista osaamistasi ja etsi itsellesi uusia asiakkaita sellaisten joukosta, joissa sinä olet vahva. Tuloksesi nousevat aivan uudelle tasolle.

Yksikin esimerkki

2

Yksikin esimerkki hyvästä nykyisestä asiakkaastanne riittää, jotta Similar löytää teille samankaltaisia. Sen yhden esimerkin kaikki osaavat antaa, kokemuksista ja taidoista riippumatta.

Asiakkaasi hyötyvät

3

Tutkimusten mukaan tärkeimpiä tekijöitä asiakastyytyväisyyden kannalta löytyy henkilöstön osaamisesta. Sinä yrityksenne asiantuntijana olet arvokkain osa sitä, mitä asiakkaat pitävät tärkeänä. Mitä enemmän löydät itsellesi samankaltaisia asiakkaita, sitä enemmän kokemuksesi hyödyttää asiakasta.

Hinta, jossa yksikin riittää…

Yksikin uusi asiakas. Olemme varmoja, että yksikin uusi asiakas vuodessa riittää siihen, että Similar osoittaa hyödyllisyytensä. Tavoitteenne täytyy olla korkeammalla, mutta yksikin riittää, jotta Similar on maksanut itsensä takaisin.

Yksikin edustajanne. Yrityksenne asiantuntijat ja myyjät koostuvat kokeneista kehäketuista, paikkansa jo löytäneistä nuoremmista osaajista sekä uusista ja nälkäisistä kasvajista. Riittää että yksikin heistä tekee Similarilla tulosta, niin se on maksanut itsensä takaisin. Todennäköisesti jopa moninkertaisesti.

Mitä maksaa? Palvelun hinta on 89 € / kk.

Soita jo tänään

jukka

Jukka Järvinen

045 132 6144
jukka.jarvinen@melbadigital.fi

mervi

Mervi Hyvönen

0400 251 436
mervi.hyvonen@melbadigital.fi