Myyntikoordinaattori

Myyntikoordinaattoriksi Melba Digital Oy:lle?

Olen nyt toiminut osa-aikaisena myyntikoordinaattorina Melba Digital Oy:ssä vuoden, ja on aika jakaa lisätietoa tästä hieman hämmentävän tittelin takana olevasta työstä.

Kun tulin Melba Digital Oy:lle töihin, en tiennyt käytännössä työnkuvasta paljoakaan. Odotin monimutkaisia ohjelmistoja, yksitoikkoista työnkuvaa ja takaraivossa oli myös pelko, olisiko työ puuduttavaa puhelinmyyntiä. Jos mietteet olisivat osoittautuneet todeksi, en olisi varmastikaan viihtynyt Melballa näin hyvin. Vuoteen on sisältynyt esimerkiksi vierailu Lahdessa rakentajamessuilla, tietoturvaseminaarin järjestämistä, myynninkehittämiskurssille osallistumista sekä maukkaita korvapuusteja kokouksissa. Olen oppinut asiakashallintaan liittyviä kulmakiviä, toimimista tiimipelaajana, sekä saanut oppeja yrityksen markkinoinnista, ja b2b-kontakoinnista.

Titteli “myyntikoordinaattori” saattaa herättää hieman kysymyksiä, mutta työnkuva on itseasiassa hyvin yksinkertainen. Myyntikoordinaattorit tekevät asiakkaillemme arvokasta työtä – me kontaktoimme asiakasyritystemme potentiaalisia asiakkaita, hoidamme Melban asiakasprojektien kuukausittaista etenemistä sekä kehitämme toimintaamme paremmaksi jatkuvasti. Pääsemme myös suunnittelemaan Melban omaa myyntityötä ja toteuttamaan tätä käytännössä.  Perinteiseen työpäivään voi kuulua niin palavereita, tulevien projektien suunnittelua sekä asiakaskontaktointia puhelimitse. Tästä kaikesta pidämme tarkkoja raportteja, joiden avulla kehitämme palveluitamme vielä sujuvimmiksi sekä voimme tarkastella omaa henkilökohtaista kehittymistä työkuukausien kuluessa.

Myyntikoordinaattorina itsenäinen työskentelijä saa loistaa.

Parhaiten työ sopii mielestäni itsenäiselle työskentelijälle, joka loistaa niin puhumisen kuin vastuunkantamisenkin saralla, mutta osaa pelata myös tiimissä. Saat itse päättää työaikasi ja päiväsi toimistotuntien rajoissa, pääset työskentelemään halutessasi kotoa käsin tai Helsingin keskustan paraatipaikalla kauppakeskus Forumin Meeting Parkin tiloissa, ja pääset oppimaan samalla uutta yritysten toiminnasta ja asiakashallinnasta. Vaikka osa asiakkaistamme onkin spesifisti esimerkiksi rakennus- ja remonttialalta, et tarvitse etukäteen tietoa rakentamisen maailmasta. Me koulutamme sinut tehtäviin perusteellisesti ja annamme kaikki parhaat vinkkimme käyttöösi. Työssä on myös kilpailukykyinen palkka, ja myyntikoordinaattorina työskenteleminen sopiikin erinomaisesti vaikka opiskelijalle tai välivuotta pitävälle tulonlähteeksi.

Maura Kulmavuori

Maura Kulmavuori
Myyntikoordinaattori

Etsimme myyntikoordinaattoria osa-aikaiseen työhön

Tehtävänäsi on pääsääntöisesti puhelimitse tehtävät kartoitussoitot niin yritys- kuin henkilöasiakkaillemme. Edustat pääsääntöisesti meidän omia asiakkaitamme, jotka toimivat monilla eri toimialoilla. Esimerkiksi monet asiakkaistamme ovat erikoistuneet omakotirakentamiseen ja remontoimiseen. Odotamme, että pystyt tekemään vähintään 12 tuntia viikossa, mutta tarpeen vaatiessa voimme tarjota myös lisätunteja.

Lähetä meille hakemus ja cv osoitteeseen melbamail@melbadigital.fi. Hakemuksessa toivomme, että vastaan ainakin seuraaviin asioihin:

 • mitkä ovat parhaat vahvuutesi tähän tehtävään
 • suurimmat onnistumisesi
 • mikä on sinulle sopivin tapa työskennellä

Lähetä hakemus nopeasti, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.

Työpaikkamme on savuton.

Toivomme sinulta:

 • myynti- ja markkinointihenkisyyttä
 • aitoa kiinnostusta asiakkaisiin ja heidän tarpeisiinsa
 • hyviä viestintätaitoja ja sanavalmiutta
 • oikeaa asennetta ja halua kehittyä myynnin ammattilaisena
 • valmiutta sitoutua työhön vähintään 12 h/viikko

Tarjoamme:

 • kiinteän tuntipalkan (13e/h)
 • loistavat kehittymismahdollisuudet myynnin ammattilaiseksi
 • joustavat työajat (arkisin klo 8-18)
 • hauskat työkaverit, jotka auttavat sinua aina tarvittaessa
 • työpaikan Helsingin ydinkeskustassa

Melba Digital Oy:ssä autamme asiakasyrityksiämme uusien digitaalisten järjestelmien ja toimintatapojen hyödyntämisessä markkinoinnin ja myynnin asettamissa eri haasteissa. Tutustu meihin paremmin verkkosivuillamme: www.melbadigital.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Järvinen puh. 045 132 6144 tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen melbamail@melbadigital.fi.