fbpx

Tiedot – Melba Digital

Y-tunnus:
0841947-1

Rekisteriseloste:
Tietosuojaseloste tästä ->

Laskutus:
Laskutusohjeet tästä ->

Hinnasto:
Katso hinnasto tästä ->

Käyntiosoite:

Melba Digital Oy työskentelee etänä.

Tapaamiset virtuaalitoimistossamme Postitalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Mannerheiminaukio 1

A-rappu, 1. kerros, Spaces

Postiosoite:
Melba Digital Oy
PL 115, 00101 HELSINKI

Sähköpostiosoitteet:
hallinto: administration@melbadigital.fi
tuki: support@melbadigital.fi
yleinen: melbamail@melbadigital.fi

Puhelin:
Yrityksen tuki ja sisäänsoitto numero: 050 434 3420
Jukka Järvinen: 045 132 6144
Stefan Palmgren/laskutusasiat: 040 548 7137
Ville Koponen: 050 520 8768
Mervi Hyvönen 0400 251 436

Melba Digital Oy – uusi aika

Autamme asiakasyrityksiämme uusien digitaalisten järjestelmien ja toimintatapojen hyödyntämisessä markkinoinnin ja myynnin asettamissa eri haasteissa.

Projekteissa saavutetaan hyvällä aikavasteella tavoitteita jolloin investoinnin takasinmaksuaika saadaan minimiin.

Asiakkaittemme liiketoiminnan tulos ja kannattavuus on monen osan summa jolloin on tärkeätä mitata jokaisen toimenpiteen onnistumistaso. Olkoon tavoitteena myynnin tai markkinoinnin tehostaminen tai toimitusprosessin virtaviivaistaminen on aina mahdollista mitata ja sen myötä ohjata ja vaikuttaa lopputulokseen.

Melba Digital on monen vuoden ajan tuotekehittänyt omaa ohjelmistotyökalupakkia jonka avulla kasataan sopivia kokonaisuuksia kuhunkin asiakasprojektiimme.

Tarvittaessa integroidutaan myös muihin järjestelmiin jolloin käytössä olevat järjestelmät eivät estä asioiden etenemistä.

Melba Digital on aikaisemmin toiminut MelbaGroup yritysnimellä. 2018 alussa olemme monelta osin uusineet yrityksen toimintaa jolloin uusi nimi paremmin viestii halumme toimia digitaalisten haasteiden parissa nyt ja tulevina vuosina.

yhteistyöterveisin Melba Digital Oy:n koko henkilökunta

 

Melba Digitalin historia:

Perustettu 1990.

Nimi on vuosien varrella päivitetty mutta "Melba" on koko ajan ollut nimissä mukana. Melba nimi tulee aikoinaan Valion kahviloissa tarjotun jäätelöannoksen nimestä. Jäätelöannos on ilmeisesti saanut nimensä 1900 luvun alussa kansainvälisesti tunnetun Melba oopperalaulajan mukaan. Hänellä oli tapana asua Euroopan hienostohotelleissa joissa kokit loi hänelle erilaisia herkkuannoksia joita he nimesivät tähden mukaan.

Ensimmäiset 10 vuotta tehtiin pääasiallisesti tilaustyönä ohjelmistoja useaan eri tarpeeseen.
Sovellusaloja oli: ISO9000 laatujärjestelmät, Lastenklinikan potilastyön laatuseurantaa, asiakastyöskentelyn asiakasrekisterit ja sittemmin CRM ohjelmat. Lisäksi kehitettiin laajassa käytössä oleva hammaslääkärivastaanoton ohjelmisto.

Vuodesta 2000 on keskitytty asiakastyöskentelyn työkaluihin, tietokantoihin ja palveluihin. SaaS ja Internet on koko ajan ollut MelbaFresh ohjelmistomme alusta ja toimintaperjaatteena. Tämänpäivän pilviajattelu on siten ollut luonteva tapa edetä uusien ohjelmistojen ja palvelujen tuotekehityksessä.

Insert [shortcode] of any WordPress plugin installed on your website.